Hur kan du?

Jag gillar inte att klanka ner på folk för att dom kan inte hjälpa hur man ser ut.. Var precis inne på kissies blogg, brukar inte vara där inne för att tycker inte den är värd att läsa och inte ens värd att skriva om men jag fastna för en sak som jag bara måste skriva om!

Kolla noga på bilden!!



Hur kan man förstöra sig på detta sättet?! Jag bara undrar. Alexandra som är så söt igentligen. Jag kan tycka det är snyggt med stora läppar men detta är helt sinnes, det är ju inte ens snyggt. En mindre storlek kanske? Det ser ju defenitivt inte verkligt ut till hennes smala ansikte. Nej altså hur kan man förstöra sig så? Hoppas det är sånt ämne som bryts ner och försvinner... Hon kanske tycker det är snyggt, tur så är vi alla olika! & brösten hon har är också någon storlek förstora, längtar tills den dagen hon vaknar upp och förminskar brösten, tänk på din rygg människa! Altså kolla in bilden så söt hon är igentligen, kan inte fatta det!! :O

Jag har absolut ingenting emot skönhetsoperationer. Vill också förstora mina bröst men man vill ju att det ska se naturligt ut. Har även velat förstora mina läppar men sen gör jag det så kommer det se så dumt ut & här har vi ju ett levande exempel, fast jag hade ju inte tänkt göra det så mycket!

Kommentarer
Postat av: Trees

det ser faktiskt inte klokt ut. har inte heller nåt emot det, men till måtta!

2010-06-24 @ 19:13:32
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0