koncentration tack!

Så har precis skrivit lite om ångfärgestationen/the tivoli i helsingborg. Det var rätt så intressant till en början men sen började det bli lite drygt så jag kännde att jag fick börja runda av ;P Nu har jag bara stadsteatern kvar, ska försöka göra det snabbt men blir så okoncentrerad då jag är helt inne på andra saker hela tiden, haha!  Finns de någonstans man kan gå för att träna upp sin koncentration?

Så jävla skönt har typ inte sminkat ögonen sen i måndags men har användt fondation & rouge. Klarar mig inte utan min fondation från oriflame ;P  Men i morgon tror jag nog att där åker på lite mascara, hihi ;)

Nej nu måste jag försöka börja skriva kl 20.00 är det ju, du är vad du äter (: älskar att de dragit igång igen!  Och sen måste jag snacka med sandra ifall vi skulle hitta på något i morgon? Och sen ska jag förska komma i säng tidigt. Ögonen måste vara vilade så jag pallar av företagsekonomi med ögongodis, eller vad säger du sandra? ;)



Tänkte slänga in en bild men bloggen är ju fan helt störd!

Kommentarer
Postat av: sandra, din kära vän ;)

hahaha, och varför ska du ha mascara imorgon elin lilla? ;) haha. du är för rolig! kan du ringa mig ikväll, min mobil vill inte fungera. kan inte ringa till någon? :O knappt skicka sms heller. men kanske ltie mycket info att ta i din blogg, hur som helst! CALL ME BABE! :* vi ses på tredje våningen imorgon, alltså himmlen! grr ;)

2009-02-12 @ 19:56:43
URL: http://barazandra.webblogg.se/
Postat av: Nailaholic

gullig blogg

2009-02-12 @ 20:21:04
URL: http://manikyr.blogg.se/
Postat av: chennie

kolla in min blogg och

kommentera gärna de senaste inläggen :D

2009-02-12 @ 20:28:45
URL: http://oneofthese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0