blogguppehåll

Ni får ursäkta mej att jag inte bloggat nu på ett tag, men har typ haft fullt upp. I torsdags efter skolan gick jag i stan ett tag för att skulle försöka finna den andra presenten till pappa. När jag gick utanför H&M så stod där en liten pojke med sin mamma och sin bror och sålde majblommor, så jag haffade dom och köpte mej ett klistermärke & en pinn. Efter det tog jag bussen till väla för att inhandla ett par gråa joggingbyxor. Mamma skulle ta bussen hem idag så jag väntade på väla tills den kom. Under tiden så var jag inne på Coop för att inhandla lite till salladen som jag skulle göra till mej och mamma. Det blev en mycket god sallad, men en massa fräscha och goda saker som annanas, fetaost, solroskärnor, paprika, majs, gurka mm. När vi salladen var klar och när vi käkat klart så var klockan typ 20.00 om inte mer. Så jag palla bara inte starta datan så det var därför det inte blev något bloggande den dagen.

I fredags gjorde vi inget speciellt i skolan. Men på matten så fick vi ut gammla nationella prov från 2002 & 2005 så vi skulle träna. Gud vad svårt det var, jag blev helt nervös. Lixom kommer jag att klara detta? Proven ska vara klara tills på torsdag så ska försöka sitta lite med matten varje dag nu så det sitter. På idrotten idag skulle vi vara på aktiverum, men jag var lite inaktiv för att jag vaknade med ont i ryggen. Tror att jag har belastat den när jag gått på väla nu två dagar i rad, med en skit tung väska. Vi trädade mäst styrka, men jag satt mäst och titta på. Jag tog bussen hem vid 15.10 sedan var det till att duscha och göra V sig, för att på kvällen var det fest hoss Anna i Landskrona. Anna jag måste bara tacka för en underbart härlig kväll! Tänk att man kan ha så kul med så lite folk som man har känt i lite mer än ett halv år och några människor man inte träffat alls eller bara nägra gånger.  
Vi tog stadsbussen från Anna till Landskrona station 00.15 så skulle tåget gå någong gång då också. Men vi hade visst missat det så fick sitta på stationen i typ en timme med Michelle & Toye. När vi väl kommit till Helsingborg så kom Toyes kompis och körde oss hem, så var vell hemma runt 3 tiden?

I lördags vakna jag kl 8.00 kunde bara inte sova. Katten gnällde och jag vakna med magknip. Så jag la mej i soffan och kolla på TV. Kl 14.00 var det dags att jobba. Altså barnen i D-gruppen är helt underbara dom gör mej så glad. Men dom var lite busiga och gnälliga. Så fråga jag är ni såhär när Ingela också är här? Dom bara nej, det är bara när du är med. Dom är bara för söta. Efter den gruppen fick jag även ta C-gruppen för att Anna inte hade lust att ta den. Så man fick väll ställa upp och tjäna lite pengar ;P . Jag kan säga att den träningen blev inte så seriös för att hade helt hjärnsläpp. Runt 18.30 stack jag hem till Steffi, käkade där sen kolla vi på TV. Efter ett tag så kom Jonas även och hälsade på så vi snacka lite och kolla på The Voice, dom sände några gammla videos och några nya. Så innan det kommit upp villken låten och artisten var så hade jag redan sagt det. Musiken är livet! När Jonas åkt hem så tog jag fram dom filmerna jag hade med mej till steffi, så fick hon välja villken vi skulle se. Så valde hon såklart the skeleton key när jag hade en massa andra komedier att välja mellan. Men jag somnade ganska så omgående så vakna jag av att steffi snacka i telefon och att filmen spelades om. Runt 01.30 så tog jag moppen och körde hem. Som vissa vet så är jag väldigt mörkrädd så när jag kom vid Ljungsgård så var där några lampor som ej funka. Jag kan säga er att jag börja nästan gråta. Och hela vägen hem så ville jag bara att moppen skulle köra snabbare och snabbare. När jag kom hem så låg såklart Pelle i min säng, och jag sa till honom innan jag stack att när jag kommer hem i natt så flyttar jag på dej. Så när jag skulle flytta på honom så börja han bita mej. Sen hoppa han ner från sängen och la sig under den istället, men sen ville han ut. Så jag öppna dörren och släppte ut honnom. Sen vakna någon gång i morse av att Pelle ville ut. Så tänke jag, men jag släpte ut honom i natt. Men sen visade sig att han hade kraffsat på min dörr och jamat så mamma hade släppt in honom. Men då sov jag som en gris.

Idag vaknade jag runt 10.40 , så himla skööööönt att få sova ut! Vid frukost bordet fällde jag en tår för att jag läste Anders dödsanons. Så stod där ett citat som hans son hade sagt. Gud vad hemskt det var. Jag och mamma satt och halv grät. Usch, får en klump i halsen bara av att skriva detta. När jag kollat på reprisen från talang 2008 så tog jag på mej, sen var jag och mamma ute och gick en stund. Gud villket härligt väder det är ute, hade ingen jacka på mej.  Ikväll blir det ingen vattengympa för att mamma är förskyld och jag är också lite förskyld facktiskt.. Så då får jag lite extra tid på mej att läsa på hur man gör en ladgång, ska göra det på prov i morgon lixom. Sen måste jag också rymma upp lite på mitt rum för att här ligger saker överallt, blir helt galen av det.
Jag kan medela er att mej kan man inte snacka med under kvällen för att jag kommer sitta klistrad framför TV´n. Parlamentet kommer vara elit ikväll, för att det är Björn Gustavsson & Johan Glans mot varandra. Efter parlamentet så är det Pretty Woman, en av favvis filmerna.
PEACE & LOVE!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0